امروزه که در پی حفظ محیط زیست در تامین کاغذ به مشکل برخورده ایم تولید کاغذ به شیوه هایی که از قطع درختان جلوگیری کند اهمیت بسزایی به خود گرفته است.همچنان که در تولید کاغذ در صنعت چاپ سررسید ، کتاب و. بتوانیم راهیی دیگر پیدا کنیم ممکن است بتوانیم باعث تغییر قیمت سررسید و روند رو به کاهشی این محصولات باشیم.
«دل هادی از بیمهری مسئولان و زیاده خواهی دلالها پر است؛ دلالهایی که سعی میکنند اختراعات و ایدههای وسوسهانگیز او را مال خود کنند. ماجرای ایده او در تبدیل فضولات حیوانی به کاغذ هم خواندنی است.»
به گزارش ایسنا، محمدرضا عزیزی، گزارشنویس، در رومه ایران نوشت: «خسته و به هم ریخته و کلافه آمده بودم ناصر خسرو، میخواستم قرص برنج بگیرم و خلاص. کاری که آن مسئول با من کرد، زندگی را برایم یکسره کابوس کرد حتی امید ازدواج با دختری که دوستش داشتم با تهمتها و افتراهای او رنگ باخت. تهمتهای او دهان به دهان میچرخید. خودم را که پیدا کردم، توی پیادهرو با یکی از همشهریهایم روبهرو بودم. از داروفروشهای همان حوالی بود؛ گفتم قرص برنج داری؟ گفت: ببین همشهری قرص برنج دردآور است میخواهی سیانور بدهم؟ تلخی حرف این دستفروش حالم را بدتر کرد. آمده بودم تهران و میدیدم عیان و آشکار جوان دستفروشی که همشهری خودم است، بهترین راه خودکشی را به من تجویز میکند! از تصمیم خودم برگشتم و گفتم با قدرت با همه مشکلات مواجه میشوم، هرچه میخواهد بشود!»
ادامه مطلب
درباره این سایت